Personvernerkl?ring

PERSONVERNERKL?RING FRA FREMANTLEMEDIA NORGE AS

Denne personvernerkl?ringen ble sist oppdatert 12. juni 2018 – klikk her for oversikt over tidligere versjoner som viser endringene.

  1. INTRODUKSJON

Ditt personvern er viktig for oss. Denne personvernerkl?ringen gjelder FremantleMedia Norge AS (heretter FMN). Denne erkl?ringen omfatter FMNs behandling av personopplysninger for sluttbrukere via v?rt nettsted og den gjelder ogs? annen behandling FMN foretar med mindre annet s?rskilt fremg?r.

For s?kere og deltagere til produksjoner gjelder en egen personvernerkl?ring.

  1. OM FREMANTLEMEDIA NORGE

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Denne personvernerkl?ringen gjelder for FremantleMedia Norge AS med org.nr. 998 580 722, omtalt som ?FMN? i denne erkl?ringen.

FMN utgj?r en del av FremantleMedia Group konsernet. FMN er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger slik det er beskrevet i denne personvernerkl?ringen. Hvis du har sp?rsm?l om FMNs behandling av dine personopplysninger, vennligst ta kontakt p? personvern@fremantlemedia.com.

  1. BEHANDLINGEN

FMN tar ditt personvern p? alvor og vil behandle dine personopplysninger p? en sikker, konfidensiell og fortrolig m?te. For ? sikre dette p? en best mulig m?te har FMN foretatt forskjellige tekniske og organisatoriske tiltak.

FMNs behandling av dine personopplysninger er i tr?d med gjeldende personvernlovgivning, herunder gjeldende norsk Personopplysningslov og EUs generelle personvernforordning (heretter GDPR).

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Som behandlingsansvarlig f?lger FMN disse prinsippene:

  • Behandlingen er lovlig, rettferdig, gjennomsiktig og forholdsmessig i forhold til form?lene med behandlingen;
  • Personopplysningene samles inn for spesifikke, uttrykkelig angitte og berettigede form?l, er adekvate, relevante og begrenset til disse form?lene og viderebehandles ikke p? en m?te som er uforenlig med disse form?lene;
  • Personopplysningene er korrekte og n?dvendig oppdaterte og lagres slik at det ikke er mulig ? identifisere de registrerte i lengre perioder enn det som er n?dvendig for form?lene med behandlingen;
  • Behandlingen er sikret med tilstrekkelig sikkerhet for personopplysningene, og;
  • FMN etablerer tiltak for ? sikre personopplysningene mot uautorisert tilgang/videreformidling/endring/sletting.
  1. PERSONOPPLYSNINGENE: Hvilke personopplysninger FMN behandler, hvor de kommer fra og behandlingsgrunnlaget

4.1 Nettstedet og kontakt med FMN

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗N?r du bruker nettstedet , vil FMN kunne komme til ? behandle visse personopplysninger om deg. Dette skjer f?rst og fremst dersom du benytter deg av kontaktskjemaet p? nettstedet. Her vil du m?tte opplyse om ditt navn, din epostadresse og hva din henvendelse gjelder. Andre personopplysninger du velger ? opplyse om i henvendelsen til FMN, vil ogs? bli behandlet av FMN.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗FMNs behandlingsgrunnlag er samtykke. N?r du velger ? fylle ut kontaktskjemaet og trykker p? knappen ?send?, samtykker du til at FMN kan foreta de n?dvendige behandlingene for ? vurdere henvendelsen din og ta kontakt med deg vedr?rende din henvendelse. Det samme gjelder dersom du tar kontakt med FMN p? telefon, epost, sosiale medier eller p? annen m?te utenom kontaktskjemaet. Personopplysninger som fremkommer av din kontakt med FMN, vil bli slettet eller anonymisert n?r de ikke lenger er n?dvendige for ? oppfylle det form?let det ble samlet inn for. Det vil som regel v?re kort tid etter at din henvendelse er blitt h?ndtert og besvart av FMN, n?r det er lite sannsynlig at det vil forekomme oppf?lgende henvendelser.

4.2 S?kere, ansatte og oppdragstakere

Som ansatte i FMN vil behandlingsgrunnlaget til FMN v?re at behandlingen er n?dvendig for ? oppfylle din ansettelsesavtale. Som oppdragstager, frilanser eller annen innleid person vil behandlingsgrunnlaget v?re avtalen med FMN. I begge tilfeller vil FMN behandle personopplysninger i den grad det er n?dvendig for ? oppfylle avtalen. Det vil for eksempel kunne v?re fullt navn, f?dselsdato, kontaktinformasjon, adresse, l?nn, bankinformasjon, arbeidserfaring, utdannelse, og eventuell annen informasjon du velger ? opplyse FMN om.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Som ansatt eller oppdragstaker vil noen behandlinger foretas med behandlingsgrunnlaget samtykke, som for eksempel at det legges ut bilder av deg p? v?r nettside eller sosiale medier. Et slikt samtykke er helt fritt ? gi, det vil ikke f? konsekvenser for din ansettelse eller ditt oppdrag dersom du velger ? nekte samtykke. Du kan ogs? n?r som helst trekke tilbake samtykke ditt, se punkt 7.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Som s?ker til stilling som ansatt eller oppdragstaker vil dine personopplysninger bli lagret og behandlet med det form?l ? vurdere din s?knad. Behandlingen vil omfatte enhver opplysning du velger ? opplyse om i din s?knad, CV eller p? annet vis. Dette kan inneb?re fullt navn, f?dselsdato, kontaktinformasjon, bilde, arbeidserfaring, utdannelse og interesser. Dersom du er s?ker men ikke fikk stillingen, slettes dine personopplysninger n?r den nyansattes pr?vetid er utl?pt. Dette vil normalt v?re 6 m?neder etter ansettelsen.

FMN har interne rutiner som sikrer kontinuerlig vurdering av behovet for sletting. For ansatte slettes hovedinnholdet i personalmappen n?r den ansatte slutter, med mindre opplesingene kan ha betydning for en senere eller p?g?ende rettslig tvist eller lignende. For oppdragstakere oppbevares minimum opplysninger om innleide personer som FMN kan ha behov for ? gjenbruke, dvs. kun navn og kontaktinformasjon (epostadresse og mobil). FMN s?rger for automatisk sletting av slike opplysninger etter 7 ?r. Enkelte opplysninger m? beholdes i henhold til bokf?ringsregelverk.

4.3 Publikumsdeltager

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗I noen produksjoner vil FMN ha mulighet til ? tilby publikumsplasser. N?r du melder deg p? eller takker ja til en slik publikumsplass, anses det som en avtale mellom deg og FMN, og dine personopplysninger vil kun behandles i den grad, utstrekning og varighet som er n?dvendig for ? tilby deg publikumsplassen. For ? kunne tilby deg en publikumsplass vil FMN ha behov for ? behandle ditt navn og din kontaktinformasjon, herunder din epostadresse og ditt telefonnummer. Dine personopplysninger slettes automatisk n?r produksjonen er ferdig, med mindre du aktivt samtykker til lenger lagring slik at du kan bli kontakt igjen ved en lignende anledning.

4.4 Annet behandlingsgrunnlag

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Noen opplysninger m? FMN behandle fordi det er lovp?lagt, for eksempel i forbindelse med ? overholde regnskapsplikten eller utf?re sine arbeidsrettslige forpliktelser. Det kan ogs? forekomme situasjoner der FMN vil behandle personopplysninger fordi FMN har en legitim interesse av ? gj?re det, for eksempel i forbindelse med en verserende rettstvister hvor bevis m? fremlegges selv om bevis kan inneholde personopplysninger.

  1. BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER P? NETTSTEDET

FMN bruker informasjonskapsler (ogs? kjent som ?cookies?). Dette er tekstfiler som inneholder en liten mengde informasjon som lagres p? enheten din og tillater FMN ? utf?re forskjellige oppgaver, for eksempel identifisere deg n?r du bes?ker FMNs nettsted, bygge opp en demografisk profil, la deg navigere mellom sidene mer effektivt, huske dine innstillinger og preferanser og p? generelt basis forbedre din brukeropplevelse.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Nettstedet bruker et sett med plugins for funksjonalitet og FMN f?r statistikk fra Google Analytics.

Du kan selv kontrollere v?r bruk av informasjonskapsler. I de fleste nettleserne kan du selv slette informasjonskapsler fra din enhets harddisk, blokkere alle informasjonskapsler eller motta advarsler f?r en informasjonskapsel blir lagret. Dette gj?r du ved ? g? inn p? din nettlesers innstillinger. Dersom du velger ? fjerne eller skru av informasjonskapsler p? dette nettstedet, vil det kunne f? konsekvenser for nettstedets funksjonalitet. For mer informasjon om hvordan du kan h?ndtere informasjonskapsler p? din enhet, bes?k eller .

  1. TREDJEPARTER

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Nettstedet er en WordPress side laget av Imbera AS. I den grad Imbera f?r tilgang til dine personopplysninger via FMNs nettsted, vil det kun v?re for ? levere tjenestene og driften tilknyttet nettstedet til FMN, og disse personopplysningene vil ikke bli tatt med av EU/E?S.

I tillegg benytter FMN seg av tredjepartsleverand?rer for eposttjenester og lignende. Disse leverand?rene har ikke behov for ? f? tilgang til dine personopplysninger. I den grad de gj?r det er det kun i den forstand det er n?dvendig for ? levere tjenestene til FMN, og FremantleMedia Group har inng?tt databehandleravtale med slike tredjepartsleverand?rer i henhold til de krav GDPR stiller.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗FMN har alle n?dvendige databehandleravtaler med underleverand?rer som behandler personopplysninger p? FMNs vegne.

FMN har ikke normalt behov for ? dele dine personopplysninger innad i FremantleMedia Group konsernet. I den grad slik deling skulle finne sted, vil det v?re for rent administrative form?l.

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗I noen tilfeller m? vi dele dine personopplysninger med tredjeparter for ? oppfylle en avtale (kringkastere vi lager produksjon for, din n?v?rende eller tidligere arbeidsgiver eller andre samarbeidspartnere av FMN som hjelper til med produksjonen som benytter dine personopplysninger), for ? oppfylle en lovp?lagt plikt (rapporteringskrav mv. til offentlig myndighet) eller fordi du har samtykket til det. FMN vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter for direkte markedsf?ring med mindre du har samtykket til dette.

  1. RETTIGHETER

今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗Du har rettigheter som f?lger av GDPR for hvordan FMN kan behandle dine personopplysninger.

 

Ethvert samtykke du har gitt FMN kan n?r som helst trekkes tilbake. Dette gj?res ved ? kontakte oss p? epostadressen personvern@fremantlemedia.com今晚上让你弄个够,你不是想要妈妈的身体吗. Tilbaketrekking av samtykket p?virker ikke lovligheten av behandlingen som bygger p? samtykket f?r det trekkes tilbake.

 

Du har ogs? rett til ? f? innsyn i hvilke personopplysninger FMN har lagret om deg etter GDPR artikkel 15, du har rett til ? kreve retting av feilaktige personopplysninger FMN har lagret om deg etter GDPR artikkel 16, rett til ? kreve sletting etter GDPR artikkel 17 og rett til ? kreve at behandlingen begrenses etter GDPR artikkel 18. Dersom vilk?rene i GDPR artikkel 20 er oppfylt, har du ogs? rett til dataportabilitet.

 

Dersom du har sp?rsm?l eller innvendinger til hvordan FMN behandler dine personopplysninger, bes du ta kontakt med personvern@fremantlemedia.com. Det er ogs? mulig ? sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener FMNs behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende Personopplysningslov eller GDPR.

 

  1. SIKKERHET

FMN har rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet i henhold til gjeldende personvernregler i Norge. FMN krever ogs? at leverand?rene som benyttes behandler dine personopplysninger p? en sikker m?te, herunder stiller FMN krav til informasjonssikkerhet samt s?rger for at overf?ring av data skjer p? en kryptert og sikker m?te. FMN selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjeparter utover det som fremkommer av denne personvernerkl?ringen.

 

  1. KONTAKTPUNKT

Du kan n?r som helst ta kontakt med FMN vedr?rende ditt personvern og FMNs behandling av dine personopplysninger p? personvern@fremantlemedia.com.